Bedrijven in Nijkerk | Regiowebgids Nijkerk
Toren grote kerk Nijkerk | Regiowebgids Nijkerk

De regiowebgids van Nijkerk - Bedrijven en winkels

Advies & Administratie

In deze rubriek vindt u bedrijven die u bijvoorbeeld van dienst kunnen zijn met uw financiele administratie, belastingaangifte of met wet en regelgeving. Hier kijkt u dus voor accountants, notarissen, advocaten en deurwaarders. Al deze bedrijven zijn gevestigd in en om Nijkerk.

Bekijk deze categorie ›

Auto & Vervoer

In deze rubriek vindt u adresgegevens van bedrijven in en om Nijkerk die zich bezighouden met vervoersmiddelen. Denk hierbij aan autodealers en fietsenmakers, maar ook taxibedrijven, tankstations en rijscholen.

Bekijk deze categorie ›

Communicatie & Computer

In deze categorie vindt u bedrijven uit de omgeving van Nijkerk die zich bezighouden met ICT en communicatie. Denk hierbij aan bedrijven die gespecialiseerd zijn in hardware en/of software, maar ook reclamebureau's, webbouwers en bedrijven die zich bezighouden met online marketing.

Bekijk deze categorie ›

Dienstverlening

In deze categorie vindt u bedrijven die zich bezighouden met allerhande dienstverlening in en om de stad Nijkerk. Denk hierbij aan schoonmaakbedrijven, evenementenorganisatie en beveiligingsbedrijven.

Bekijk deze categorie ›

Dieren & Landbouw

In deze categorie vindt u alle bedrijven die zich bezighouden met dieren en landbouw in de directe omgeving van Nijkerk. Kijk hier bijvoorbeeld voor dierenartsen, diervoeder, een hondenschool of manege.

Bekijk deze categorie ›

Elektronica & Witgoed

Wanneer u op zoek bent naar witgoed of elektronica in de omgeving van Nijkerk, dan kijkt u in deze categorie. Deze bedrijven kunnen u bijvoorbeeld helpen met een nieuwe computer of een nieuwe koelkast.

Bekijk deze categorie ›

Eten & Drinken

Voor bedrijven die zich bezighouden met eten en drinken in de omgeving van Nijkerk, kijkt u in deze categorie. Bijvoorbeeld voor een restaurant, voor catering, een supermarkt of een ijssalon.

Bekijk deze categorie ›

Financiele dienstverlening

Kijk hier voor bedrijven uit Nijkerk en de directe omgeving die zich bezighouden met financiele dienstverlening. Denk hierbij aan hypotheekverstrekkers, incassobureau's, verzekeraars en makelaars en taxateurs.

Bekijk deze categorie ›

Gezondheid

Kijk in deze categorie voor bedrijven en instellingen uit de omgeving van Nijkerk die zich bezighouden met het thema gezondheid. Hier vindt u bijvoorbeeld apotheken, tandartsen, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Maar ook zorgverzekeraars, opticiens en massagepraktijken.

Bekijk deze categorie ›

Hobby

Bedrijven en instelling uit Nijkerk en omgeving die te maken hebben met het beoefenen van een hobby of met feestartikelen, vindt u in dit handige overzicht. Denk hierbij aan muziek- en zangverenigingen, boekhandels, speelgoedzaken en feestwinkels.

Bekijk deze categorie ›

Huis & Tuin

Bedrijven en winkels uit Nijkerk en omgeving die u nodig heeft voor uw huis of tuin, vindt u in deze rubriek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoveniers, interieurwinkels, tuincentra, verfwinkels en beddenwinkels.

Bekijk deze categorie ›

Industrie & Transport

Alle bedrijven die zich bezighouden met industrie of transport in de buurt van Nijkerk vindt u in deze categorie. Denk hierbij aan transportbedrijven, bedrijven die staalconstructies ontwerpen en produceren en diverse fabrieken.

Bekijk deze categorie ›

Maatschappij & Onderwijs

In deze categorie vindt u instellingen en bedrijven uit Nijkerk op het gebied van onderwijs en maatschappij. Denk hierbij aan scholen, gemeentelijke instellingen, stichtingen, kinderopvang en diverse maatschappelijke diensten.

Bekijk deze categorie ›

Mode & Kleding

Hier vindt u alles wat met kleding en mode te maken heeft in Nijkerk en omstreken. Denk hierbij aan mode voor heren en dames maar ook aan feestkleding en kleding voor tijdens het fietsen of motorrijden.

Bekijk deze categorie ›

Recreatie

In deze categorie staan organisaties uit de omgeving van Nijkerk die zich bezighouden met recreatie. Denk aan speeltuinen, campings en reisorganisaties.

Bekijk deze categorie ›

Sport & Vereniging

Voor sportverenigingen uit de omgeving van Nijkerk kijkt u in deze categorie. Of u nu wilt voetballen, golfen, korfballen of zwemmen, in Nijkerk kan het allemaal!

Bekijk deze categorie ›

Techniek & Bouw

In deze rubriek vindt u alle bedrijven die zich bezighouden met aspecten van de bouwwereld. Denk aan bouwbedrijven, slopers en aannemers, maar ook aan leveranciers van afvalcontainers, steigers, dakbedekking en bestrating. Ook de bedrijven die het interieur van uw woning of bedrijfspand kunnen verzorgen zijn ruim vertegenwoordigd.

Bekijk deze categorie ›

Uiterlijk & Verzorging

In deze categorie vindt u bedrijven uit Nijkerk die zich bezighouden met uiterlijk en verzorging. Bijvoorbeeld drogisterijen, schoonheidssalons, kappers en juweliers.

Bekijk deze categorie ›

Uitgaan

In Nijkerk en de directe omgeving kunt u prima uitgaan. Kijk in deze categorie voor musea, attractieparken, bioscopen en dierentuinen. Na een gezellig dagje uit vindt u hier ook hotels waar u kunt overnachten.

Bekijk deze categorie ›

Verhuur

Voor verhuurbedrijven uit Nijkerk kijkt u in deze categorie. Deze bedrijven verhuren bijvoorbeeld installaties voor licht en geluid en zalen zoals een feestzaal of vergaderruimte.

Bekijk deze categorie ›