Bedrijven in Nijkerk | Regiowebgids Nijkerk
Toren grote kerk Nijkerk | Regiowebgids Nijkerk
Dirksen Verzekeringen logo

Contactgegevens

Dirksen Verzekeringen

Vetkamp 27
3862JM Nijkerk
033-245 24 87         033-245 88 41
Naar de website » Contact »

Dirksen Verzekeringen

Voor al uw verzekeringen op maat, van zorgverzekering tot aan begrafenisverzekering, van autoverzekering tot levensverzekering, kortom alles onder een dak.

Deskundig en betrouwbaar

Dirksen Verzekering & Hypotheken kent alle 'ins' en 'outs' van financiële dienstverlening. Wij zijn gespecialiseerd in adviezen op het gebied van verzekeringen, hypotheken,pensioenen,beleggingen en andere financiële vraagstukken. Voor particulieren èn voor bedrijven. Onze expertise vertaalt zich in een deskundig advies, tot in de puntjes afgestemd op uw wensen en randvoorwaarden. Betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht staan daarbij centraal.

Zorgpolis 2013

Het is Dirksen Verzekeringen na lang onderhandelen met De Amersfoortse Verzekeringen
gelukt om aan iedereen een zeer voordelige collectieve zorgverzekering aan te bieden die
maar liefst 10% korting geeft op de basisverzekering, 10% korting op de aanvullende
verzekering en 4% korting op de tandartsverzekering. De Amersfoortse Verzekeringen staat bekend als Dé Zorgverzekeraar van Nederland en kennen zij zeer ruime vergoedingen en het is het zeer eenvoudig declareren via het declaratiesysteem op internet.

Brede dienstverlening

Dirksen Verzekeringen & Hypotheken werkt nauw samen met diverse specialisten, zoals juristen, notarissen en accountants. Hierdoor kunnen wij u op een zeer breed terrein van dienst zijn.

Van het opstellen van een samenlevingscontract of testament en het omgaan met successierechten tot de taxatie van een woning of bedrijfspand en het invullen van de belastingaangifte. Kortom, bij Dirksen Verzekeringen & Hypotheken bent u aan het juiste adres voor een totaaladvies.

Meer informatie?

Spreekt onze persoonlijke en professionele aanpak u aan? Heeft u vragen op bovenstaande of andere terreinen? Bel ons in dat geval op (033) 245 24 87 of stuur een e-mail.

Wij nemen dan snel contact met u op voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Uiteraard bent u ook welkom op ons kantoor aan de Lanecamp 29 in Nijkerk.
 

Dirksen Verzekeringen is geplaatst in: Verzekering & Pensioen in Nijkerk