Mooiste woonhuizen van Nijkerk

Wonen in Nijkerk is een beleving op zich. Naast de cultuurhistorische rijkdom die de gemeente Nijkerk te bieden heeft, is er ook een bruisend uitgaansleven. Daarnaast bevindt zich een prachtige planten- en dierenwereld in de nabije omgeving, zoals Nationale Park De Hoge Veluwe. Gelegen aan zowel de A1 als de A28 en de spoorlijn Amersfoort-Zwolle, is Nijkerk een ideale uitvalsbasis voor al het woon-werkverkeer.

Om deze redenen hebben huizenontwikkelaars geen seconde getwijfeld bij het bouwen van de meest mooie woonhuizen. Ook voor wat betreft huurhuizen kun je in Nijkerk te kust en te keur. Als gezin kun je onder andere je hart ophalen aan het te huren familiehuis Westphalingsgoed. Of ontdek de sfeervolle ambiance die familiehuistype Heideblauwtje jullie te bieden heeft. Een iets lager huurbedrag betaal je bij familiehuis Tijgervlinder, maar dat doet niets af aan het woongenot dat je in dit huistype vindt.

Familiehuis Westphalingsgoed

Voor € 1,925 per maand exclusief gas, water en licht kun je familiehuis Westphalingsgoed betrekken. Deze schitterende villa is in 1997 gebouwd en ligt op een groot grondoppervlak. Geniet vanuit deze woning van een van de prachtigste vergezichten die Nijkerk te bieden heeft. Het woonoppervlak bestaat uit 155 vierkante meter en daarbij heeft Wesphalingsgoed zowel een bad als separate douche.

Na binnenkomst in de ruime hal met toilettoegang, tref je een riante slaapkamer, een badkamer en een comfortabele woonkamer. Aan de achterzijde van de woonkamer bevinden zich de terrasdeuren naar de achtertuin. Aan de voorzijde van de woning is de hoekkeuken gesitueerd die standaard voorzien is van diverse keukenapparatuur. Ook via de hoofdslaapkamer kun je je naar de achtertuin begeven.

Ga je vervolgens via de trap naar boven, dan ontdek je daar twee gigantisch grote slaapkamers met elk een eigen vaste walk-in-closet.

Familiehuis Heideblauwtje

Gelegen in Nijkerk vind je familiehuis Heideblauwtje. Deze huurwoning beschikt over een woonoppervlakte van 250 vierkante meter en openslaande terrasdeuren die naar de bijbehorende tuin leiden. Voor eveneens € 1,925 per maand, exclusief gas, water en licht, krijg je maar liefst 5 slaapkamers en 1 badkamer. Naast een eigen garage zijn er ook voor je bezoek verschillende parkeermogelijkheden in de buurt. Bovendien biedt dit exclusieve familiehuis een zee aan opslagfaciliteiten.

Familiehuis Tijgervlinder

Voor een aanzienlijk lager huurbedrag van € 1,300 per maand, inclusief gas, water en licht, kun je wonen in familiehuis Tijgervlinder. Uiteraard is deze woning kleiner qua woonoppervlakte en aantal slaapkamers, maar zeker het overwegen waard.

Tijgervlinder is volledig gemeubileerd, heeft een luxe walk-in-closet en beschikt over een achtertuin met tuinhuis. Het familiehuis bestaat uit twee verdiepingen en heeft bovendien een ruime zolder.

Het ideale aan Tijgervlinder is dat je er zo in kunt trekken. Naast een compleet meubilair is dit huis namelijk standaard voorzien van alle keukenapparatuur, een LCD TV en een tweepersoonsbed. Ook een ongebruikt matras, kussens en dekens behoren tot de standaarduitrusting van familiehuis Tijger.