Van den Burg start seizoen met overwinning tijdens Paasraces

In het eerste seizoen van de Clio Cup Benelux is Wilbert van den Burg begonnen met een overwinning in de Challenge-klasse. De coureur leek tijdens de Paasraces op Circuit Zandvoort zelfs op weg naar een dubbelzege, tot de wedstrijdleiding roet in het eten...

Lees verder

Vitamine & Body vernieuwd

Sinds 10 april biedt de Vitamine and Body in Nijkerk een nieuw assortiment. De winkel is inmiddels alweer 7 jaar gevestigd in Nijkerk, en het was tijd om alles weer eens op te frissen. Met nieuwe spullen en een volledig gerestylede winkel hopen de...

Lees verder

Nationale Herdenking Putten bij begraafplaats

Zondag 4 mei vindt de Nationale Herdenking in Putten plaats bij het monument op de Oude Algemene Begraafplaats aan de Engweg hoek Molenstraat.

Lees verder

Knoeien en prutsen met suiker!

Het maken van een taart is echt wel leuk. Tenminste.. dat is mijn mening... Het heeft op een één of andere manier een bepaalde aantrekkingskracht op mij. Misschien heeft dit iets te maken met de babytijd? Lekker met de handjes de slagroom...

Lees verder

Wedstrijdverslag: Nuttige winst Sparta Korfbal

Het belang van de wedstrijd tegen Elburg was wel duidelijk in het Nijkerkse korfbalkamp. Met drie nederlagen op rij was het de hoogste tijd wat punten binnen te slepen. En dat is gelukt!

Lees verder

Oldtimerevenement 31 mei

De Oldtimer Club Nijkerk (OCN) organiseert op zaterdag 31 mei a.s. in samenwerking met de Stichting Plein Promotie Nijkerk (SPPN) een oldtimerevenement voor auto’s, motoren/scooters en bromfietsen van minimaal 30 jaar oud.

Lees verder

Weinig interesse voor Burgernet in VOC-regio

Burgernet is een landelijk medium dat wordt ingezet bij dringende zaken waarbij een duidelijk signalement beschikbaar is. Een handig idee, maar het aantal inwoners in de VOC-regio dat deelneemt aan Burgernet is relatief laag.

Lees verder

Scootmobielcursus van Veilig Verkeer Nederland

Veilig Verkeer Nederland, afdeling Nijkerk/Hoevelaken organiseert weer een gratis cursus voor scootmobielrijders in de gemeente Nijkerk, in samenwerking met de Regiopolitie Gelderland Midden en de firma Meyra uit Amersfoort.

Lees verder

Wedstrijdverslag: weer een nederlaag voor NSC

NSC en WVF waren zaterdag gelijkwaardig aan elkaar maar de thuisploeg moest weer een nederlaag incasseren.

Lees verder

STIMON Koningsrit

Het is toch even wennen, de nieuwe benaming voor een toch wel overbekende rit. Vanaf 1998 heeft STIMON de Koninginnerit georganiseerd, maar in verband met de troonswisseling in 2013 nu dus voor het eerst de STIMON Koningsrit!

Lees verder

EABN-uitvaartcentrum exposant 55 Plus Expo

Het EABN-uitvaartcentrum neemt deel aan de grootste beurs voor 50-plussers in Midden-Nederland in Hart van Holland te Nijkerk. De beurs wordt gehouden van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 mei.

Lees verder

Open Zaalvoetbalkampioenschap 2014

In de maanden mei en juni na afloop van de reguliere KNVB Zaalvoetbalcompetitie wordt in sporthal Watergoor het Open zaalvoetbalkampioenschap van Nijkerk gehouden.

Lees verder

MTH stemt af met de Belastingdienst

Regeling voor 0% bijtelling nog 4 jaar verlengd! De Nederlandse overheid wil een schoner wagenpark bevorderen. Daartoe zijn er enkele fiscale voordelen ingevoerd. Een belangrijke fiscale stimulans voor zakelijke autorijders is korting op de bijtelling...

Lees verder

Twee nieuwe spelers bij NSC

NSC is er in geslaagd om nog meer talent naar "De Burcht" te halen. De Club is al een tijd bezig nieuwe sterke spelers te recruteren, en de nieuwste aanwinsten zijn Davey van den Brink en Julius van der Linden.

Lees verder

Stijging WW-uitkeringen in ' Food Valley'

De crisis lijkt in onze regio nog steeds niet voorbij, want het aantal WW-uitkeringen in de regio Food Valley is vergeleken met een jaar geleden met een schokkende 31% gestegen. Eind maart telde de Gelderse Vallei ruim 6.600 WW-uitkeringen.

Lees verder