De nieuwe AYGO

Oto Nijkerk BV is al meer dan 25 jaar uw Toyota dealer voor de regio Nijkerk en omliggende gemeenten (Barneveld, Putten, Zeewolde, Ermelo, Harderwijk en Nunspeet). Een hecht, klantvriendelijk en servicegericht team staat voor u klaar om met een snelle en...

Lees verder

RWG Nijkerk Mission completed door mevrouw van de Hoorn!

Het was op het nippertje en alle hints waren al gegeven. Wat was het lastig vandaag! Maar mevrouw van de Hoorn was er nog net optijd bij en ging er met een goed gevulde goodiebag vandoor! RWG Nijkerk Mission completed!

Lees verder

Glazen Huys en Nijkerkse Omroep in discussie

Eerder deze week werd bekend dat het tweede Glazen Huys van 8 t/m 13 december een probleem had met de Nijkerkse omroep. . Omroep Nijkerk had de organisatie van de radioactie voor het goede doel laten weten dat de zender in de week van 8 tot en met 13...

Lees verder

Marktmiddag NVGA en het Verbond van Verzekeraars in Nijkerk

Op donderdag 11 september organiseren de NVGA en het Verbond van Verzekeraars de tweejaarlijkse marktmiddag volmachten in Hart van Holland te Nijkerk met als thema: ‘inzicht in rendement’. De bijeenkomst zal aanvangen om 14.00 uur (met ontvangst...

Lees verder

Supportersbus v.v. Sparta Nijkerk seizoen 2014-2015

De supportersvereniging v.v. Sparta Nijkerk zal bij voldoende belangstelling aankomend voetbalseizoen weer een supportersbus laten rijden naar alle 15 uitwedstrijden van het eerste elftal.

Lees verder

Museum Oud Nijkerk krijgt veel hulp bij verhuizing

De verhuizing van Museum Oud Nijkerk begint een feit te worden; het pand aan de Holkerstraat is inmiddels bijna leeg. Het Museum krijgt van alle kanten hulp aangeboden bij het verhuizen naar een tijdelijke locatie en naar het nieuwe museum aan de Venestraat.

Lees verder

Groot onderhoud fietspaden Corlaer

In het najaar worden diverse fietspaden in de wijk Corlaer (Nijkerk) opgeknapt. Een aantal fietspaden voldoen niet meer volledig aan de eisen en normen van deze tijd. Op veel plaatsen is sprake van schade in het asfalt. Bovendien is de hoeveelheid fietsers...

Lees verder

Martijn van den Ham nu ook Autoschadetechnicus

Martijn van den Ham is geslaagd voor de opleiding Autoschadetechnicus!

Lees verder

Thuisblijvers opgelet!

Iedere woensdag en vrijdag weer RWG Nijkerk Mission in het centrum van Nijkerk!

Lees verder

Open Tuindag voor fuchsialiefhebbers

Op 25 en 26 juli wordt voor de 17e keer de Open Tuinendag gehouden van de Fuchsiavereniging ‘De Veluwe’ en kunnen belangstellenden de prachtige tuin bewonderen van de familie Davelaar aan de Overhorsterweg 53 in Voorthuizen.

Lees verder

Gratis lifestyle-dag voor vrouwen op 25 september

Dames, bereidt u voor! Op 25 september wordt speciaal voor vrouwen een lifestyle dag georganiseerd in Nijkerk. De dag zal in teken staan van voeding, bewegen en een gezonde leefstijl. Iedereen die interesse heeft in een stralende gezondheid is welkom.

Lees verder

Bad Hulckesteijn in korte tijd uit de grond gestampt

Op Camping Nieuw Hulckesteijn heeft een werkelijke transformatie plaatsgevonden. Bijna alle begroeiing is verwijderd, er zijn asfaltwegen aangelegd en de oude gemeenschapszaal is omgedoopt tot een prachtige brasserie met aansluitend een kinderparadijs....

Lees verder

Gelaagd bij Rijschool Aart

Op 11 juli had Rijschool Aart weer een geslaagde leerling. Deze keer was Nanouk v.d. Belt de gelukkige!! Wij feliciteren Nanouk hiermee en wensen haar heel veel veilige kilometers toe!

Lees verder

Tweede Glazen Huys problemen met omroep

Als het aan de Nijkerkse omroep ligt komt er geen uitzending van het tweede Glazen Huys van 8 t/m 13 december. De omroep verwacht van de medewerkers van het Glazen Huys begrip voor de beslissing, maar die hebben dat niet.

Lees verder

Ringrijden afgelast

Vandaag zou het ringsteek evenement plaatsvinden in Nijkerk. Vanwege de extreme hitte kan dit evenement echter niet doorgaan.

Lees verder