Bedrijven in Nijkerk | Regiowebgids Nijkerk
Toren grote kerk Nijkerk | Regiowebgids Nijkerk

Nieuws uit Nijkerk

0 - 15 van in totaal 5308 nieuwsberichten

geplaatst op 22-11-2014

Uitreiking Gemeentelijke onderscheiding de heer P.W. de Vries

Aan de heer P.W. de Vries, wonende te Zeewolde, is de Erepenning in zilver van de gemeente Nijkerk toegekend.

Lees verder
geplaatst op 22-11-2014

Tweede maatjesmiddag Inclusief Groep

Op woensdag 19 november ging om 15.00 uur de tweede maatjesbijeenkomst bij de Inclusief Groep van start. Na een geslaagde eerste keer in juni stonden de maatjes alweer te popelen om samen aan de slag te gaan en ondertussen informatie uit te wisselen.

Lees verder
geplaatst op 22-11-2014

Toelage voor huishoudelijke hulp van het Rijk

Het Ministerie van Volkshuisvesting, Welzijn en Sport heeft vrijdag 14 november de aanvraag voor toelage voor huishoudelijke hulp toegekend. De aanvraag was onder andere ondertekend door de gezamenlijke aanbieders huishoudelijke hulp.

Lees verder
geplaatst op 22-11-2014

Met 78 matches winst voor iedereen tijdens Beursvloer Nijkerk

Lionsclub Nijkerk organiseerde donderdag 20 november de eerste Beursvloer Nijkerk in de bovenzaal van Rabobank Randmeren. Er waren vertegenwoordigers van ruim 60 deelnemende partijen aanwezig: bedrijven en maatschappelijke organisaties. Die middag zijn 78...

Lees verder
geplaatst op 21-11-2014

Geslaagde Kerstfair Synagogepad

Gisteravond vond aan het Synagogepad de jaarlijkse kerstfair plaats. De deelnemende ondernemers hadden er weer echt wat gezelligs van gemaakt met wat te eten, te drinken en muziek – en natuurlijk al het moois voor de kerst.

Lees verder
geplaatst op 21-11-2014

Nu ook betalen voor afval tot 10 kilo

De gemeente Nijkerk streeft naar minder afval in de gemeente. Daarom hanteert zij het principe dat de vervuiler betaalt. Dit is ook de reden dat er voor bepaalde soorten afval, zoals onder andere grofvuil, bij de Milieustraat betaald moet worden.

Lees verder
geplaatst op 21-11-2014

Informatieavond Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Nijkerkerveen

Bent u aan het kijken naar een nieuwe woning en lijkt het u fijn betrokken te zijn bij de bouw? Dan is Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) misschien iets voor u. Een nieuw concept voor veel mensen en daarom organiseert de gemeente een...

Lees verder
geplaatst op 20-11-2014

Herken kijkproblemen bij uw kind

Zonder dat u en uw kind het merkt kan het gezichtsvermogen van uw kind veranderen. De prestaties op school en of het reactievermogen in sport en het verkeer kunnen langzaam minder worden, doordat uw kind het niet allemaal meer scherp kan zien. 

Lees verder
geplaatst op 20-11-2014

Stadspenning voor Therese Klompenhouwer

Therese Klompenhouwer, wereldkampioen Biljart staat al jaren aan de top. Ze heeft zes Nederlandse titels en vijf Europese titels behaald. In oktober van dit jaar werd zij voor het eerst wereldkampioen in Turkije. Dit is voor het college van burgemeester en...

Lees verder
geplaatst op 20-11-2014

Aankomende zaterdag moet NSC uit naar vv Bennekom.

Bennekom staat keurig op de vijfde plaats met 14 punten uit 9 wedstrijden. De laatste wedstrijd in de competitie hebben ze met 2-2 gelijk gespeeld tegen fc Breukelen na een 0-2 voorsprong.

Lees verder
geplaatst op 19-11-2014

Geslaagd bij Rijschool Aart

Er zijn weer twee nieuwe weggebruikers bijgekomen. 

Lees verder
geplaatst op 19-11-2014

Morgen eerste Beursvloer Nijkerk

De Lions Club Nijkerk organiseert dit jaar de eerste Beursvloer in Nijkerk. Dat is dé kans voor u als maatschappelijke organisatie om in contact te komen met het bedrijfsleven. En andersom!

Lees verder
geplaatst op 19-11-2014

Vervoersverbod pluimvee opgeheven

De regels die afgelopen weekend waren ingesteld voor vervoer van pluimvee en strooisel zijn opgeheven. Er waren geen verdere gevallen van vogelgriep te vinden in Nederland. De ophok- en afschermplicht blijven voorlopig wel gehandhaafd.

Lees verder
geplaatst op 19-11-2014

Stichting Oude Muziek Barneveld stopt

Per 1 januari 2015 zal Stichting Oude Muziek Barneveld niet meer bestaan. Op 22 november vindt het laatste concert plaats, laat de stichting in haar nieuwsbrief weten. Een opvallende loop der zaken, want eerder dit jaar vierde de stichting nog haar 5-jarig...

Lees verder
geplaatst op 18-11-2014

Ook hobbykippenhouders regels voor vogelgriep

Sinds zondag 16 november geldt er in verband met de vogelgriep een landelijk vervoersverbod van 72 uur voor alles wat met gevogelte (pluimvee) te maken heeft. Het verbod is ook van toepassing op strooisel van hobbydierhouders.

Lees verder