Bedrijven in Nijkerk | Regiowebgids Nijkerk
Toren grote kerk Nijkerk | Regiowebgids Nijkerk

Nieuws uit Nijkerk

0 - 15 van in totaal 5879 nieuwsberichten

geplaatst op 26-08-2015

Filmcafé bij bibliotheek Nijkerk: Pirates of the Caribbean 2

Op zaterdag 29 augustus wordt opnieuw het filmcafé georganiseerd in de bibliotheek van Nijkerk. Dit keer draait de blockbuster Pirates of the Caribbean 2. De film wordt gedraaid in het kader van erfgoedfestival Gemaakt in Gelderland.

Lees verder
geplaatst op 26-08-2015

Perfection Schoonheidssalon is verhuisd

NIJKERK - Perfection Schoonheidssalon is na 15 jaar verhuisd van de oude locatie aan de Galjoen, naar de nieuwe locatie aan de Catamaran 16 in Nijkerk.

Lees verder
geplaatst op 25-08-2015

De WELLoop: hardlopen voor de wederopbouw van Nepal

De WELLoop staat voor gezellig netwerken en sporten voor het goede doel. Sponsors en lopers kunnen zich nog steeds inschrijven voor dit evenement van 10 september, en initiatiefnemer Unica nodigt u daar van harte voor uit!

Lees verder
geplaatst op 25-08-2015

De Laak krijgt toch geen vergunning voor uitbreiden

In oktober 2013 had Evenementencentrum De Laak een omgevingsvergunning aangevraagd, in verband met plannen voor uitbreiding. De feestzaal zou uitgebreid worden en de keuken en toiletten verkort. Destijds is die vergunning verleend, maar inmiddels weer...

Lees verder
geplaatst op 24-08-2015

De Uutkiekdag in Nijkerkerveen komt er aan!

Op zaterdag 12 september 2015 is het weer zo ver: de Uutkiekdag in Nijkerkerveen wordt weer georganiseerd! Een dag om echt naar uut te kieken. Ook dit jaar is er weer veel te doen en te zien voor alle leeftijden. Om 9.45 uur zal de dag officieel geopend...

Lees verder
geplaatst op 24-08-2015

Indrukwekkende opbrengst Team HomeRide Nijkerk bekend gemaakt

Eindelijk mochten de rijders van TeamHomeRide Nijkerk zich eind juni bewijzen; zij fietsten toen van Groningen naar Maastricht om geld op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Daarmee is een mooi bedrag opgehaald van ruim €14.000.

Lees verder
geplaatst op 23-08-2015

10e jubileumeditie Nijkerkse Sleepbootdagen komt eraan

Het wordt extra feestelijk dit jaar; de Nijkerkse Sleepbootdagen worden dit jaar voor de tiende keer georganiseerd, dus het moet extra feestelijk worden! Op 3 september komen de sleepboten in Nijkerk aan en op 4 en 5 september barst het feest los!

Lees verder
geplaatst op 21-08-2015

Alles over nieuwbouwwijk op www.woonstek-doornsteeg.nl

NIJKERK - Doornsteeg is Nijkerks nieuwste woonwijk en in 2016 worden hier al de eerste woningen gebouwd! Voor iedereen die interesse heeft om naar Doornsteeg te verhuizen, of gewoon meer wil weten over deze bijzondere wijk, is er nu de speciale website:...

Lees verder
geplaatst op 20-08-2015

Moedig aanstaande zaterdag NSC aan!

Zaterdag 22 augustus zal NSC tegen VVOG spelen voor de districtsbeker. 

Lees verder
geplaatst op 19-08-2015

Dorpsdag Hoevelaken belooft groot lustrumfeest te worden

Op 22 augustus is het weer zover; de welbekende Dorpsdag Hoevelaken! En het wordt een groot feest; groter nog dan gebruikelijk, want het is een lustrumjaar. De Dorpsdag wordt al 30 jaar gevierd! Het thema van dit jaar is dan ook "Hoevelaken in...

Lees verder
geplaatst op 19-08-2015

Bosbad Putten houdt Open Aquasport Week

De zomer mag niet eindigen zonder dat u hebt gezwommen. Om iedereen de kans te geven de watersport deze zomer nog te ontdekken, houdt Bosbad Putten komende week de Open Aquasport Week.

Lees verder
geplaatst op 18-08-2015

Vanaf morgen Ballonfiesta Barneveld

Het zal de komende dagen weer gezellig druk worden in Barneveld! Vanaf woensdag 19 augustus tot en met zaterdag 22 augustus vertrekken er weer tientallen luchtballonnen vanaf de Koewei in Barneveld. De één nog mooier dan de andere.  

Lees verder
geplaatst op 18-08-2015

CDA wil geen deel uitmaken van nieuwe coalitie

De onderhandelingen over een nieuwe coalitie verlopen voorspoedig, aldus PRO21, DLP en VVD. Men spreekt van open houdingen en discussies - open onderhandelingen waarvoor het CDA eveneens was uitgenodigd, maar het CDA trekt zich terug.

Lees verder
geplaatst op 17-08-2015

Nacht van Nijkerkerveen groot succes, voor herhaling vatbaar

Afgelopen zaterdag was het zover; de allereerste Nacht van Nijkerkerveen was een feit – en wat een heerlijke nacht is het geworden! Volgens de organisatie is het evenement zeker voor herhaling vatbaar.

Lees verder
geplaatst op 17-08-2015

Contactbijeenkomst voor mantelzorgers bij Sigma

Sigma staat in het teken van vrijwilligerswerk, zorg en welzijn. Dat maakt dat mantelzorgers bij Sigma erg belangrijk zijn. Het Steunpunt Mantelzorg organiseert daarom contactbijeenkomsten voor mantelzorgers, om zorgen en goede ideeen te delen en te...

Lees verder