Bedrijven in Nijkerk | Regiowebgids Nijkerk
Toren grote kerk Nijkerk | Regiowebgids Nijkerk

Nieuws uit Nijkerk

0 - 15 van in totaal 5834 nieuwsberichten

geplaatst op 07-07-2015

Renault presenteert de geheel nieuwe Talisman

De vierdeurs sedan vertaalt de elegante designtaal, hoogwaardige kwaliteit en moderne features van de recent geïntroduceerde Renault Espace naar het D-segment. 

Lees verder
geplaatst op 07-07-2015

Rock ’n Roll en Country in Sportcafé De Slag

Op 18 juli zal het dak eraf gaan in Sportcafé De Slag; Kroeg-DJ’s Richard Wernsen en Jack van der Veer zullen die zaterdag een feestje begeleiden in vintage sfeer met de beste rock 'n roll, countryrock, glamrock en southernrock.

Lees verder
geplaatst op 07-07-2015

Regio FoodValley Dag op zaterdag 12 september

Op 12 september zal alweer de derde editie van de Regio Foodvalley Dag plaatsvinden. Dit jaar doen er naast Food-bedrijven ook bedrijven in de technieksector mee, twee sectoren die het in Nijkerk goed doen.

Lees verder
geplaatst op 06-07-2015

Mogelijkheid tot niet-christelijke coalitie in Nijkerk

De VVD gaat in conclaaf met PRO21 en de Lokale Partij om te bepalen of er met deze partijen een nieuwe coalitie gevormd kan worden. Dat was wat er op zaterdag besloten werd tijdens het overleg tussen de vijf partijen van de gemeente Nijkerk.

Lees verder
geplaatst op 06-07-2015

NOV geeft aan geen deel te zijn van de handtekeningenactie tegen koopzondag

Onlangs ontvingen veel Nijkerkse ondernemers – alle leden van de Nijkerkse Ondernemersvereniging – per mail een oproep mee te doen aan een handtekeningenactie tegen de koopzondag. De actie werd opgezet door de heren Schalk (Optie 1), Gardebroek(...

Lees verder
geplaatst op 06-07-2015

Truck en Tractor Pulling op Strand Nulde

In 2015 vieren wij graag onze derde lustrumeditie met u, 15 jaar Beach Pull Putten. Wij zijn al weer druk bezig geweest met de invulling van het Total Agri Beach Pull evenement. Dit jaar is er gekozen voor maar liefst vier Eurocup klassen, te weten: de...

Lees verder
geplaatst op 03-07-2015

Bij warme dagen grijpen inbrekers hun kans

De politie adviseert bij (korte) afwezigheid toch de ramen en deuren van uw woning goed af te sluiten en waardevolle spullen niet in het zicht te laten liggen. Geef dieven niet de gelegenheid! 

Lees verder
geplaatst op 02-07-2015

Honden in warme auto: NIET DOEN!

Veel mensen laten nog steeds hun hond even in de auto wanneer ze 'even snel' hun laatste boodschap doen. Doe dit niet! Je hond achterlaten in een auto is met dit weer absoluut levensbedreigend. In een paar minuten loopt de temperatuur razendsnel op....

Lees verder
geplaatst op 01-07-2015

Glas verboden op Horecadag

De Horecadag is terug! Op 8 juli vindt de Horecadag weer als vanouds in het centrum van Nijkerk plaats. Het lekkere eten zal weer weggespoeld worden met bier, wijn en frisdrank, maar voor de veiligheid zal dit niet in glas geschonken worden.

Lees verder
geplaatst op 01-07-2015

Algemene voorzieningen Nijkerk voor periode 2016 – 2020 ingekocht

De gemeente Nijkerk heeft de Algemene Voorzieningen voor de periode 2016 – 2020 rond. Dit zijn de diensten en activiteiten waar inwoners zonder extra kosten gebruik van kunnen maken. In totaal is er voor ruim €1,6 miljoen euro ingekocht bij zes...

Lees verder
geplaatst op 30-06-2015

College gemeente Nijkerk valt: onenigheid koopzondag de druppel voor CDA en CU-SGP

In de nacht van maandag op dinsdag is de coalitie van VVD-CU-SGP-CDA van de gemeente Nijkerk gevallen. Reden daartoe was onenigheid over een motie van VVD, PRO21 en de Lokale Partij om koopzondagen toe te staan. De VVD was voor, tot ongenoegen van CDA en...

Lees verder
geplaatst op 30-06-2015

Programma Nijkerks Straatfestival op het Plein

Zaterdag 4 juli organiseert Stichting Plein Promotie Nijkerk (SPPN) alweer voor de 17e keer het Nijkerks Straatfestival. Met veel straatartiesten van verschillende disciplines is er weer veel te beleven, en het weer zal naar verwachting zeker ook meezitten!

Lees verder
geplaatst op 29-06-2015

Betaalvereniging: invoering SEPA volbracht, focus op innovatie

Het jaar 2014 stond bij de Betaalvereniging grotendeels in het teken van de definitieve invoering van SEPA, de Single Euro Payments Area. Dit is een systeem waarin Europese betalingsstructuur de overhand neemt en het nationale betalingsverkeer binnen dat...

Lees verder
geplaatst op 29-06-2015

Nieuwe visie voor Havenkom Nijkerk

De havenkom aan de rand van de binnenstad in een bekend terrein waar al veel te beleven en bezoeken is. Toch wil de gemeente de havenkom een extra impuls geven en dit gebied mogelijk zelfs uitbreiden tot populaire bestemming, zoals het plein nu is.

Lees verder
geplaatst op 27-06-2015

W.O.O.N.Wijkgericht Ouder Ondersteuning Nijkerk "Samen Sterk"

W.O.O.N. biedt ouders en kinderen van 0-23 jaar een luisterend oor. Zij kijken met u mee en we zetten u weer in uw kracht.

Lees verder