Bedrijven in Nijkerk | Regiowebgids Nijkerk
Toren grote kerk Nijkerk | Regiowebgids Nijkerk

Eetcafé Old Niekark kleding voor triatleten

Marie-Louise Roozeboom van Eetcafé Old Niekark en Ernst-jan van Dasler van Dasco Global industrialtrading hebben de handen ineen geslagen en besloten de Nijkerkse triatleten van een nieuwe wedstrijd-outfit te voorzien.

Marie-Louise Roozeboom van Eetcafé Old Niekark en Ernst-jan van Dasler van Dasco Global industrialtrading hebben de handen ineen geslagen en besloten de Nijkerkse triatleten van een nieuwe wedstrijd-outfit te voorzien. Herkenbaarheid en meer uniforme uitstraling tijdens wedstrijden was een lang gekoesterde wens van de triatleten. Door middel van deze sponsorovereenkomst zullen de triatleten vanaf komend wedstrijdseizoen in diverse triathlon en duathlon wedstrijden in het nieuw aan de start verschijnen. Natuurlijk zullen de pakjes ook veelvuldig langsflitsen bij hun eigen 'Trouw Nutrition Flitstriathlon' van 6 juni in en om Bad Bloemendal.
Kwaliteit is een belangrijk aandachtspunt voor de triatleten. De gesponsorde pakken zijn van het merk Kiwami. Dit merk timmert al enige jaren aan de weg en voorziet inmiddels diverse landenteams en individuele toppers van hun professionele kledinglijn. De triatleten kijken dan ook reikhalzend uit naar de start van het seizoen en zijn tot op het bot gemotiveerd zich te laten zien in hun nieuwe wedstrijdkleding