Nijkerks mooiste hotels

Tijdens je bezoek aan Nijkerk of omgeving kun je kiezen uit een breed scala aan schitterende hotels. Hierbij is het Ampt van Nijkerk waarschijnlijk de bekendste, maar zeker niet de enige overnachtingslocatie waar je je vrije tijd heerlijk kunt doorbrengen. Ook in Hotel & Gasterij De Roode Schuur, Droompark Bad Hulckesteijn, Bed & Breakfast Polder Oasis en De Berkenhoof is het heerlijk toeven.

Golden Tulip Ampt van Nijkerk Hotel

Het Ampt van Nijkerk wordt in binnen- en buitenland geprezen om de prachtige ligging, de vriendelijke en behulpzame hotelmedewerkers en de schitterende hotelkamers. Bovendien parkeer je er eenvoudig voor de deur. Verder biedt dit Golden Tulip hotel ook diverse vergadermogelijkheden en trainingsfaciliteiten. Hierdoor is het Ampt van Nijkerk ook bij veel zakelijke bezoekers in trek.

Hotel & Gasterij De Roode Schuur

Gelegen op de Veluwe is Hotel & Gasterij De Roode Schuur een heus 4-sterren designhotel. De Roode Schuur beschikt over 60 zeer comfortabele suites. Deze zijn modern ingericht maar dat doet de sfeervolle ambiance zeker niet teniet. Integendeel. Verder worden er veel huwelijken voltrokken en bruiloftsfeesten in De Roode Schuur gevierd. Dit heeft niet in de laatste plaats te maken met de hoogstaande kwaliteiten van restaurant Meadows dat zich in het hotel bevindt. Hier worden onder andere overheerlijke streek- en seizoensgebonden gerechten geserveerd.

Droompark Bad Hulckesteijn

Recreatiepark Bad Hulckesteijn mag zich met recht een droompark noemen. Gelegen aan het schitterende water van het Nijkerkernauw, kun je hier ook heerlijk watersporten of een strandwandeling maken. Werkelijk een droomwereld.

Heb je een of meerdere kinderen? Dan is droompark Bad Hulckesteijn helemaal ideaal. Ze kunnen lekker zwemmen in het meer of het overdekte zwembad. Ook zijn er meerdere speelparken en bij veel jeugdige bezoekers wordt speelhonk Cabana heel erg gewaardeerd.

Bed & Breakfast Polder Oasis

Polder Oasis is een prachtig appartement in Nijkerk op bed & breakfast basis, waarbij je een barbecue tot je beschikking hebt. Ook biedt Polder Oasis het gebruik van een heuse patio en een schitterend zonterras. Een privéparkeergelegenheid is inclusief en overal in en rondom het appartement is gratis Wi-Fi beschikbaar.

De kitchenette is voorzien van alle noodzakelijke keukenapparatuur zoals een magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en een broodrooster. Bovendien zijn er standaard handdoeken en bedlinnen aanwezig.

Bed & Breakfast De Berkenhoof

Een andere bijzondere bed & breakfast locatie in Nijkerk is De Berkenhoof. Liggend op de Veluwe is De Berkenhoof op loopafstand van het bruisende stadsleven van Nijkerk gesitueerd. Ook het station van Nijkerk ligt op loopafstand van deze bed & breakfast. Hoewel deze loopafstanden naar drukkere omgevingen mogelijk anders doen vermoeden, vind je bij De Berkenhoof zelf vooral veel ontspanning door de rustige omgeving.

Heel bijzonder in De Berkenhoof: de thematische kamers. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen nostalgisch in Nijkerk te overnachten in ‘Grootmoederskamer’. Naast een traditioneel bloemetjesbehang tref je in deze kamer een ouderwetse kaptafel. Laat je echter niet verwarren door de eenvoudige uitstraling van de bedden: deze zijn van de meest comfortabele matrassen voorzien.