Restaurants en cafés in Nijkerk

Er is reuzeveel keuze waar het op restaurants en cafés in Nijkerk aankomt. Wil je lekker dineren of gezellig bijkletsen met familie of vrienden? Dan kun je in Nijkerk dus te kust en te keur. Hoewel we eigenlijk wel over ieder etablissement een aanbeveling kunnen schrijven, focussen we ons in dit artikel op restaurant en grand café Peacock’s en restaurant de Salentein. Beide zijn de overweging van je bezoek meer dan waard. In dit artikel lees je waarom.

Wat verwachten we van de Nijkerker horeca?

Net zoals bij andere horecagelegenheden elders in Nederland verwachten we van de Nijkerker horeca een onberispelijke staat van dienst en een hoge mate van klantvriendelijkheid. Een positieve start realiseer je als horecagelegenheid door je open en vriendelijk op te stellen naar je klanten. Ga voor een menselijke aanpak en behandel je klant niet als het zoveelste nummer. Je merkt gauw genoeg of een kort gesprekje op prijs wordt gesteld.

Flexibiliteit in het menu

Glutenvrij is een term die je tegenwoordig steeds vaker hoort. Daarnaast hebben sommige mensen te kampen met voedselallergieën. Het verdient daarom de aanbeveling wanneer je als restaurant flexibel kunt zijn in het menu. Bied een diner op maat en je klant zal je bijzonder waarderen. Onderschat hierbij niet de mond-op-mondreclame: eenmaal glutenvrij bij je gegeten zal je klant je zeker aanbevelen bij anderen.

Kennis van horecamedewerkers

Weet wat je eet. Wanneer de bedieningsmedewerker je tot in detail kan vertellen wat er op de menukaart staat, wordt dit vaak bijzonder gewaardeerd. Vooral wanneer er seizoens- of streekgebonden gerechten geserveerd worden is deze kwaliteit van groot belang.

Gesmeerd betalingsproces

Eenmaal uitgegeten willen klanten graag betalen om zich huiswaarts of elders te begeven. Het helpt daarbij niet wanneer er langdurig op de rekening gewacht moet worden. Veel klanten ervaren dit als hinderlijk en kan enorm afbreuk doen aan de kwaliteitsservice die je ervoor geboden hebt. Zorg dus altijd voor een gesmeerd betalingsproces.

Restaurant en Grand Café Peacock’s

Een restaurant dat zeker aan bovenstaande verwachtingen voldoet is Peacock’s, aan de Kolkstraat 10 in Nijkerk. Het jonge en energieke team van Peacock’s garandeert een hoogstaande kwaliteitsbelevenis. Bovendien kunnen je kinderen lekker spelen in de speciale kinderhoek die het restaurant rijk is.

Door de sfeervolle ambiance leent Peacock’s zich ook uitstekend voor het vieren van een verjaardagsfeest, een bruiloft of een receptie. Ook een High Tea, een High Wine en een High Beer maken onderdeel uit van de veelzijdige culinaire mogelijkheden.

Restaurant de Salentein

Aan de Putterstraatweg 7-9 in Nijkerk tref je restaurant de Salentein. Dit gerenommeerde restaurant bevindt zich op een landgoed in een voormalig koetshuis. Dit is de plek waar smaakbeleving en passievol eten bij elkaar komen.

Opmerkelijk detail: de Salentein heeft eigen wijnhuizen en veestapels in Argentinië. Met andere woorden, in de Salentein waan je je in Argentinië terwijl je je tegoed doet aan bijpassende gerechten en de bijzonder gewaardeerde Salentein wijn.