Zevende editie Nfm 'Tussen Kerst en Oliebollenshow' vanaf het Plein

De inmiddels traditionele eindejaarsuitzending van de lokale radio-omroep van de gemeente Nijkerk, Nfm, wordt dit jaar gemaakt vanaf het ijs.

Vrijdag 30 december staan de makers van de zevende editie van de ‘Tussen Kerst en Oliebollenshow’ namelijk op de ijsbaan op het Plein. Het originele karakter van ‘hét radio-evenement van het jaar’, waarbij vele prijzen zijn te winnen, blijft onveranderd. Luisteraars moeten nu wel wat meer doen om tot de gelukkigen te behoren. Eén telefoontje is nu niet meer genoeg om een prijzenpakket in ontvangst te kunnen nemen. De traditionele spellen zijn er ook in 2011 weer, waarbij de sirene de meest herkenbare is. Bij het horen van het geluid rinkelen binnen enkele secondes de telefoons in de studio. Ook ‘Raad Waar Ie Staat’, het spel waarbij de verslaggever van Nfm gezocht moet worden, staat weer op de nominatie. En het, vorig jaar geïntroduceerde, vlaggenspel zorgt ook voor veel hilariteit in de straten. Verder wordt gezocht naar dé nieuwsexpert uit Nijkerk in de nieuwsquiz als ook het stemmen- en het letterspel weer langs zullen komen. Nieuw in de rij van spellen zal dit jaar een heuse ‘Radiobingo’ zijn, als ook het getal 20 in het jubileumjaar nadrukkelijk naar voren zal komen. Daarnaast zal er ook een grote bijdrage zijn vanuit de televisietak van de omroep. De ‘Tussen Kerst en Oliebollenshow’ is vrijdag 30 december te beluisteren van 06.00 tot 24.00 uur.